Huisregels

Huisregels Gestrand 2024

Mochten een of meerdere van onderstaande regels overtreden worden kan je toegang tot het evenement en/of de bus ontzegd worden. Zie ook de algemene voorwaarden die zijn geaccepteerd bij het kopen van een ticket voor Gestrand Beachvolley 2024.

Evenement

1. Het meenemen van een identiteitsbewijs is verplicht.
2. Geen 18? Geen alcohol.
3. Geen drugsgebruik (zie drugsbeleid).
4. Het terrein wordt alleen betreden en verlaten via de hoofdingang (of in geval van nood door de nooduitgangen).
5. Geen hinderlijk, agressief of intimiderend gedrag.
6. Geen spullen van het terrein naar buiten het terrein meenemen.
7. Schade maken is voor eigen rekening.
8. Gedurende het toernooi wordt er ten alle tijden geluisterd naar de organisatorische disputen en security, wanneer dit niet wordt gewaarborgd kan een bezoeker worden verwijderd van het terrein.
9. Naar het evenement mag geen eigen etenswaar of drinken mee worden genomen, dit om te waarborgen dat de kwaliteitsstandaard van Gestrand Beachvolley kan worden behouden.
10. Vechten op het evenement leidt tot directe verwijdering.
11. Buiten het afgezette zwemgebied is zwemmen verboden. Zwemmen is altijd op eigen risico.

Drugsbeleid

1. Wanneer je met verdovende middelen betrapt wordt op Gestrand Beachvolley 2024 of in de bus zal je meteen worden verwijderd van het evenement en zal je een jaar lange schorsing ontvangen om naar het evenement te komen.
2. Wanneer er vermoeden is van verkoop of bezit van verdovende middelen op het evenement of in de bus, dan zal de desbetreffende persoon worden verwijderd van het toernooi en zullen de autoriteiten (politie) worden ingelicht. Daarnaast ontvangt deze persoon een schorsing van drie jaar om Gestrand Beachvolley bij te wonen.